Bodà Architetti’s Incredible Theatre House

Bodà Architetti’s Incredible Theatre House ⇒  The project involves the renovation of an early twentieth-century apartment in the centre of Turin for a couple who loves arts and reading. The place, characterized by very high ceilings and a system of lowered beams that evoke the systems of movement of the scenic towers, provide the suggestion of the theatre which, together with the love of the owners for the arts, has become the starting point for the development of the project.

 

 

Time to Chase the Clouds in Your Own Bedroom

 

 

In a context where the apartment becomes the theatre and the inhabitants the actors, the project provided the sets by inserting in the spaces furnishings and architectural elements different in shape, materials, finishes, and colours. A semicircular column with a white marble heart, an antique pink pleated volume, sage green wall furniture, a canary yellow zigzag wall, and a large semicircular mirror divide the rooms creating an alternation of colours, shapes and visual and tactile perceptions.

 

 

The result is a dynamic space, in which different views and perspectives follow each other in a balance of materials and colours that contribute to creating a joyful and stimulating atmosphere halfway between the domestic and the contemplative.

 

 

Download Our Inspirations Book and Get Inpired to Revamp Your Kids Bedroom Design!
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Subscribe Newsletter